Страшна простотия се разигра в Златоград  – кметът Мирослав Янчев,

...
Страшна простотия се разигра в Златоград  – кметът Мирослав Янчев,
Коментари Харесай

РЕЗИЛ в Narod.bg: Кметът на Златоград Мирослав Янчев прати общинари да късат плакати на конкурента в балотажа

Страшна дивотия се разигра в Златоград  – кметът Мирослав Янчев, който е на власт от далечната 2007-а, се бори за пети мандат с много селски способи, научи Narod.bg. Оялият се градоначалник изпрати правилните си общинари не да свършат нещо свястно в името на хората, а да… лепят плакати с скъпия му лик и в същото време да късат постери на неговия съперник на балотажа Величко Сидеров.

Хората тук са потресени от дивотията на Мирослав Янчев, който не сортира методите, единствено и единствено да яхне родопската община за още четири години, с което ще е на поста цели 20, ядосва се източникът на Narod.bg.

Реклама

Проверката ни сподели, че на първия тур на 29 октомври с престъпни похвати Мирослав Янчев получил 3 029    гласа или 47.87% поддръжка.

Конкурентът му Величко Сидеров от ПП-ДБ му диша във врата с 2 496 гласа или 39.44% доверие. Сега въпросът е дали вотът за третия в класацията – Емил Хумчев от Българска социалистическа партия, който бе подсилен от 484 златоградчани, ще отиде за Янчев или за Сидеров. Това може да се окаже решаващо и макар лепенето и късането на плакати Мирослав Янчев да бъде изритан от кметството в Златоград, надяват се в родопския град.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР